Een ontgrendelingspatroon toevoegen

Nadat u een geheime code hebt ingesteld, kunt u een ontgrendelingspatroon toevoegen. Uw ontgrendelpatroon dat is ingesteld in Kaspersky-app verschilt van het patroon dat u mogelijk in de apparaatinstellingen heeft ingesteld om uw apparaat te ontgrendelen.

Om een ontgrendelpatroon voor Kaspersky app functies toe te voegen,

1. Een geheime code instellen.
  2. Tik in het venster Geheime code is ingesteld op Ontgrendelingspatroon toevoegen.

U kunt ook later een ontgrendelingspatroon instellen of bewerken in Instellingen > Schermvergrendeling.

3. Volg de instructies in de patroon installatiewizard.

Let op dat uw ontgrendelpatroon mag bestaan uit 4 tot 9 verbonden punten.

Als u uw ontgrendelpatroon bent vergeten, doet u het volgende:

1. Gebruik de geheime code.
  2. Ga naar Instellingen > Schermvergrendeling.
  3. Tik op Ontgrendelingspatroon toevoegen en stel een nieuw patroon in.